OPĆI UVJETI POSLOVANJA – KLIK marketing d.o.o.

UVJETI KORIŠTENJA INTERNET PORTALA WWW.RIJEKA-KLIK.HR

Korištenjem bilo kojeg dijela www.Rijeka-Klik.hr portala i svih njegovih dijelova i podstranica tvrtke Klik marketing d.o.o (u nastavku www.Rijeka-Klik.hr) automatski prihvaćate sve aktualne uvjete korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati uvjete korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem www.Rijeka-Klik.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio www.Rijeka-Klik.hr portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

WWW.RIJEKA-KLIK.HR INTERNET PORTAL

Tvrtka Klik marketing d.o.o. posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja www.Rijeka-Klik.hr portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje www.Rijeka-Klik.hr portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

www.Rijeka-Klik.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

www.Rijeka-Klik.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje www.Rijeka-Klik.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i www.Rijeka-Klik.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup www.Rijeka-Klik.hr portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 14+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 14 godina. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

AUTORSKA PRAVA

www.Rijeka-Klik.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava www.Rijeka-Klik.hr portala i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je www.Rijeka-Klik.hr povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biti će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

www.Rijeka-Klik.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. www.Rijeka-Klik.hr linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

www.Rijeka-Klik.hr štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

www.Rijeka-Klik.hr se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

www.Rijeka-Klik.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke www.Rijeka-Klik.hr koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je, i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea itd.

www.Rijeka-Klik.hr obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

www.Rijeka-Klik.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila www.Rijeka-Klik.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na www.Rijeka-Klik.hr portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati login i password.

www.Rijeka-Klik.hr nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

www.Rijeka-Klik.hr je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.

www.Rijeka-Klik.hr zadržava pravilo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

Korisnik je dužan odmah prijaviti www.Rijeka-Klik.hr portalu neovlašteno korištenje njegovog accounta. www.Rijeka-Klik.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

PORUKE WWW.RIJEKA-KLIK.HR-A I SPONZORA

www.Rijeka-Klik.hr može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti www.Rijeka-Klik.hr portala i sponzora.

MODIFICIRANJE I PROMJENE UVJETA

www.Rijeka-Klik.hr zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira ove uvjete. O važnim promjenama i dopunama www.Rijeka-Klik.hr može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na www.Rijeka-Klik.hr portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.