Operi rublje besplatno u subotu 21.11. na posebnoj akciji VEŠeRAJ-a!

Nakupilo ti se rublja, priznaj… i neda ti se provest vikend u slaganju, preslagivanju, sortiranju, pranju, sušenju itd. Znamo! I Imamo rješenje!

U subotu 21.11. dođi u VEŠeRAJ na Krnjevu i riješi se svih rublje- muka besplatno i brzo!

Čistoća je pola zdravlja izreka je koja se uči od malih nogu! Pa ipak, prošlo je puno stoljeća prije nego li se čovjek odlučio prepustiti čistoću svojeg rublja a time i svoje zdravlje stroju! Danas, osim što ne morate prati robu na ruke, u potocima, rijekama i slično – više ne morate ni provoditi svoje dragocjeno vrijeme u sortiranju rublja i čekanju da perilica opere vaše rublje, te se kasnije nervirati što zbog vremenskih prilika ne možete veš osušiti i po par dana!

01 (1)

VEŠeRAJ je samoposlužna automatska praonica rublja koja se nalazi na Krnjevu, Venuccieve stube 2 (točno iznad toplane i od početka ove godine olakšava živote Riječanima. VEŠeRAJ ima rajsko djelovanje za svoje korisnike jer štedi i vrijeme i novac, rublje se pere u eko strojevima I s ekološki prihvatljivim deterdžentima.

Strojevi rade na kovanice od 1 kn, 2 kn i 5 kn kao i na žetone koje možete zamijeniti u „izmjenjivaču“ koji se nalazi u praonici. Korištenje strojeva je vrlo jednostavno i opisano uputama koje se nalaze u praonici.

PERILICE
cjenik veserajU cijenu pranja uključeni su dezinfikator rublja, deterdžent i omekšivač koji se doziraju automatski pri svakom pranju. Ukoliko želite možete koristiti vaše deterdžente. Dobro je znati da se u VEŠeRAJu u svakom ciklusu pranja rublje i bubanj perilice dezinficira.
Dužina trajanja ciklusa ovisi o temperaturi pranja koju izaberete (od hladne vode pa sve do 90 stupnjeva), a iznosi od 33-40 min. Preostalo vrijeme pranja se očita na ekranu perilice.
Kapaciteti perilica su 9 kg i 18 kg, pa ih slobodno možete koristiti kako za pranje osobnog rublja, tako i za pranje rublja većih dimenzija, te rublja za uslužne objekte.
Cijena pranja je po ciklusu perilice, te iznosi 25 kn za perilicu od 9 kg, i 50 kn za perilicu od 18 kg.

Da se rublje kvalitetno i dobro opere, napunite perilicu do 2/3 bubnja.

 

SUŠILICE
06Kapacitet sušilica je 14 kg, a cijena je 10 kn za 15 min sušenja.
U toku sušenja možete otvoriti/zatvoriti vrata sušilice (vrijeme ciklusa istječe i dok su vrata sušilice otvorena) i provjeriti je li rublje suho ili je potrebno produžiti vrijeme sušenja. Ciklus sušenja je moguće produžiti ubacivanjem kovanica ili žetona.
Kada je sušenje završeno morate ponovo započeti sušenje sa početnom cijenom od 10 kn.
Vrijeme sušenja ovisi o vrsti materijala rublja.

 

Također, ako nemate adekvatno mjesto za sušenje ili se dogodi klasična riječka prognoza vremena više dana zaredom u VEŠeRAJu možete sušiti rublje koje ste oprali doma. Isto tako možete nakon korištenja VEŠeRAJevih perilica svoje rublje sušiti doma.

Posebna akcija koja se odvija u subotu, 21.11.2015. je nešto što ne smijete propustiti! Besplatno pranje u VEŠeRAJu za sve koji odluče robu staviti na sušenje!!!

Sušenje nije uključeno u cijenu i ide na trošak korisnika.

Senzualno ljeto i prodoran pogled! Esktenzije trepavica Rijeka

Zaboravite na maskaru i postignite očaravajuć i senzualan pogled uz ekstenzije za trepavice u salonu Signed by Monika u Rijeci!

Ako ste i vi jedna od onih koje ljeti vole istaknuti svoje oči bez pretjerane šminke onda je ovo idealna prilika. Novo u ponudi salona Signed by Monika su ekstenzije trepavica po cijeni od 330kn za prvu ugradnju.

Eyelash-extension-picPrvi korak tretmana je pregled oblika očiju i kapaka, broja i stanja prirodnih trepavica te dogovor o željenom izgledu trepavica uz sugestiju stručnjaka.  Ekstenzije dolaze u različitim duljinama i različite bazne zakrivljenosti. Potrebno je umijeće, ali i iskustvo pravilnog odabira ekstenzija kako bi završni efekt bio, što u salonu Signed by Monika garantira educirano i spretno osoblje.

Trepavice se nanose jedna po jedna, ostavljajući pritom prirodni dojam, zahtijevaju minimalnu njegu te su idealno rješenje za postojan izgled. Cijeli se postupak odvija u ležećem položaju, zatvorenih očiju ispod kojih su zalijepljeni flasteri. Jedna umjetna trepavica lijepi se na jednu vašu. Koristi se medicinski ispitano certificirao ljepilo, namijenjeno i najosjetivljijim očima. Nema grudica od ljepila, nema slijepljenih trepavica, nego efekt savršenih, dugih i gustih trepavica.

eyelash-extensions

Rezervirajte svoj termin i iskoristite promotivnu cijenu na novu uslugu u salonu koji se nalazi na adresi Pomerio 8b u Rijeci. Termin možete rezervirati pozivom na broj  051/568-253; 098/180-57-25, a više o salonu provjerite OVDJE!