Modna revija “Crno bijeli svijet”

U subotu je u poznatom Zapadnom trgovačkom centru ZTC, Rijeka proslavio svoj 4.rođendan. Povodom rođendana uz zanimljiv i bogat program, održala se i modna revija Crno bijeli svijet, inspirirana istoimenom pjesmom popularne grupe, Prljavo kazalište.

S obzirom da je jedan od glavnih trendova sezone crno-bijelo i da se taj trend odlično uklopio u tematiku ZTC rođendana, modna revija pod nazivom Crno bijeli svijet predstavila nam je najnovije trendove za nadolazeću sezonu.

Revija je imala i humanitarni karakter, a u akciji Čuvajmo vaše dostojanstvo, prikupljala su se sredstva za podršku radu s maligno oboljelima, starima i nemoćnima koji su socijalno ugroženi.

Reviju su nosili manekeni i manekenke, ali i poznati Riječani i Riječanke poput Elene Tomeček Zdjelar, Ingrid Divković, Katje Budimčić Sabljar, Vivian Galetta, Antonia Krištofića i Kristine Kolar. Za make up se pobrinula Romana Poropat, a za frizure frizerski salon Simple ZTC.

Reviji su prisustvovali brojni Riječani i Riječanke koji nisu krili oduševljenje bogatim i zanimljivim programom Zapadnog trgovačkog centra ZTC.

Fotografije: Arsen Miletić i Željko Jurešić

Europsko Master prvenstvo u daljinskom plivanju

Uz proslavu Hrvatskog olimpijskog dana, Kantrida će biti mjesto još dvije velike sportske manifestacije.

U subotu, 10. rujna, održat će se Europsko Master prvenstvo u daljinskom plivanju koje će okupiti 480 plivača iz 20 država, a od 12. do 17. rujna na bazenima Kantrida i Europsko master prvenstvo u vaterpolu u kojem će sudjelovati 57 ekipa iz 19 država.

Od 10. do 17. rujna bazeni Kantrida postat će „centar svijeta” za oko 1800 sportaša. Dva velika sportska natjecanja na Kantridi najavili su danas na konferenciji za medije Igor Načinović, predsjednik Organizacijskog odbora europskih prvenstava u daljinskom plivanju i vaterpolu te pročelnik Odjela za sport Grada Rijeke, Bojan Sušanj, potpredsjednik Organizacijskog odbora europskih prvenstava u daljinskom plivanju i vaterpolu te tajnik Riječkog sportskog saveza, Miloš Španjol, predsjednik Odbora za natjecanje europskog master prvenstva u daljinskom plivanju i Andrej Franulović, predsjednik Odbora za natjecanje europskog master prvenstva u vaterpolu.

U Europskom master prvenstvu u daljinskom plivanju, što će se održati 10 rujna, nastupit će oko 480 plivača iz cijele Europe. Natjecanje će se održati u ukupno 22 kategorije (11muških i 11 ženskih) koje su određene prema starosnoj dobi plivača, odnosno od 25 godina do 75+ godina. Start utrke je u 10 sati na plaži Ploče ispod bazena Kantrida, a utrka traje do 17 sati. Trasa plivanja dugačka je 5 kilometara.

Dva dana kasnije, bazeni Kantrida postaju oaza sporta i zabave za čak 57 vaterpolo ekipa iz 19 europskih zemalja, koje će sudjelovati na Europskom master prvenstvu u vaterpolu. Vaterpolo veterani natjecat će se u 8 muških kategorija od +30 do +65, a na turniru će snage odmjeriti i četiri ženske ekipe koje se zasebno natječu u svojoj kategoriji.

Utakmice će se igrati svaki dan, a finala su na rasporedu 16. i 17. rujna. Rezultati utakmica svakodnevno će se objavljivati na službenim stranicama prvenstva www.rijekamaster2016.eu, a svi oni koje će željeti pratiti tijek utakmica, prvenstvo će moći pratiti putem live streaminga.
Za sve posjetitelje, ulaz na bazene Kantrida biti će besplatan sve dane trajanja prvenstva
(A.V.) www.rijeka.hr

Kazališni sabor

Prva, konstituirajuća sjednica Kazališnog sabora održat će se 9. rujna s početkom u 19:00 sati na pozornici HNK Ivana pl. Zajca. Tema prve sjednice bit će “Vizija razvoja riječkog HNK 2016-2020.  

Prvu sjednicu vodit će vršitelj dužnosti intendanta Marin Blažević i v.d. ravnatelji umjetničkih ansambala HNK, uz sudjelovanje gostiju čija će se imena objavljivati na službenoj kazališnoj FB stranici do petka.

Već je u zajedničkom programu Olivera Frljića i Marina Blaževića za „Novo, odgovorno, različito: Hrvatsko narodno kazalište u Rijeci” najavljeno da „novi HNK Ivana pl. Zajca publiku neće svoditi na pasivnog konzumenta gotovog kazališnog proizvoda, nego će raditi na njezinom integriranju u život kazališta, proširivanju pa i educiranju”. Kao varijaciju programa Diplomirani gledatelj, već početkom nove sezone 2016/2017. pokrećemo Kazališni sabor. Cilj projekta je uspostaviti Rijeku kao kazališno središte, u kojem se kritički i interdisciplinarno promišljaju izvedbene umjetnosti. Sjednice Kazališnog sabora sazivat će se jednom mjesečno, svaki mjesec vodit će ih druga osoba (članovi ansambala, orkestra, uprave, gosti …), a „saborski zastupnici” bit će pozvani postavljati pitanja, replicirati, kritizirati, predlagati.

Sudjelovanjem na sjednici, “zastupnici” će imati pravo postavljati pitanja, replicirati, ispravljati netočne navode, napustiti sjednicu – sve baš kao u Saboru. Članom Kazališnog sabora postaje se dolaskom na sjednicu gdje će sudionicima biti uručena članska kartica. Prigodom svakog dolaska na Kazališni sabor, “zastupnici” će dobiti mjesečni pečat te predočenjem kartice s pečatom ostvariti mogućnost popusta od 50% na kupnju dvije ulaznice (osim Novogodišnjih koncerata, Super-gala koncerta 16. 11, premijera i komercijalnih gostovanja).

Svi su pozvani. Naravno, stranke i koalicije mogu se slobodno osnivati, ili sudjelovati u radu riječkog Kazališnog sabora kao nezavisni zastupnik.

Ulaz na sjednicu je slobodan.

“Od Kantride do Platka”

Sportske informativno-edukativne aktivnosti na Korzu uvertira su Hrvatskom olimpijskom danu i završnici Festivala sportske rekreacije, koje će se održati na Kantridi (10. rujna) i Platku (11. rujna), a promoviraju sport, rekreaciju, zdravlje i zabavu.

Program na Korzu bila je prigoda za promociju rekreacije i sporta, posebice u prirodi, te stvaranje zdravih životnih navika kod djece, ali i odraslih.

Zainteresirani prolaznici su testirali svoje sposobnosti na ergometru, zaigrali nogomet i košarku, okušali se na trampolinu te s lukom i strijelom, u vožnji romobilom, a ujedno su odigrali poneku partiju podnog šaha s XXL figurama.

Građani su imali priliku i zabaviti se igrajući sportsko-ekološke igre poput Romobilom smeće skupi, Preciznost starim papirom, Aktivne karte i Grupni eko-sport memory, a najbolji su osvojili i nagrade. Najviše interesa su pokazali učenici OŠ Nikola Tesla koji su se zabavili isprobavajući sve ponuđene igre Decathlonovog sportskog kutka. Predstavnici Saveza školskih sportskih društava PGŽ i Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” PGŽ, Veslačkog kluba Jadran Rijeka, Šahovskog saveza PGŽ i poznati riječki sportaši time su pozvali sugrađane na događaje koji slijede ovoga vikenda.

Subota na Kantridi, 10. rujna, u bojama Hrvatskog olimpijskog dana, obilovat će sportom. Tko god se želi upustiti u pustolovinu za medalje moći će se upoznati s cijelim nizom sportova kojima se može baviti. Prezentacije, pokazne vježbe, info punktovi, poznati riječki, puno smijeha i zabave krije se iza krilatice „Hrvastki olimpijski dan – Iz Rija na Kantridu“.

Sportsko-rekreativni dio rezerviran je za nedjelju, 11. rujna, na Platku. Svi zainteresirani mogu sudjelovati aktivnostima kao što su:

►biciklistička utrka

►cross utrka na 7 km

► dječja utrka na 400m

► turno hodanje

► planinarenje

► olimpijada umirovljenika

ili koristiti rekvizite i sprave u Decathlonovoj sportskoj zoni Primorsko-goranska županije ulaže u rekreaciju, jer je zdravlje usko povezano sa zadovoljstvom i kvalitetom života građana. Osiguravajući infrastrukturu

Platak se svake godine sve više razvija u pravi planinski centar koji pruža mogućnosti sporta, rekreacije i zabave kroz cijelu godinu, rekao je Valerij Jurešić, pročelnik upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije.

Nadolazeći vikend je vikend mogućnosti i prilika. Subota dan upoznavanja sportova i prikaz mogućnosti koje nudi organizirani sustav sporta u našoj županiji a sve upakirano kao nastavak prelijepe olimpijske priče iz RIA. Prilika je to da se djeca ali i roditelji detaljnije upoznaju sa sportovima demonstracijom istih i razgovorom sa vrhunskim sportašima i olimpijcima.

Nedjelja je posebna priča koja želi pokazati i dokazati da je sport dostupan svima. Platak je mjesto koje pruža svim kategorijama građana priliku i mogućnost bavljenja sportom i sportskom rekreacijom. Festival sportske rekreacije PGŽ dio je priče sadržane u strateškim ciljevima te Viziji nedavno usvojene Strategije razvoja sporta PGŽ. (Darko Ivošević, glavni tajnik ZS PGŽ).

Osim sportsko-rekreacijskog dijela za vikend je na Platku organiziran edukativno-zabavni program u kojem građani mogu sudjelovati, a prijave su već započele na Korzu i putem obrazaca na internetskoj stranici www.zmergo.hr

U najkraćim crtama Žmergova šumska pustolovina, odgonetanje zagonetki kroz tragove te upoznavanje s Platkom, sajam malih proizvođača iz PGŽ-a, radionica izrade smoothija, interaktivna izložba “Hrana u oblacima” sa zagonetkama, kao zabava za cijele obitelji, opisala je edukativno-zabavni program na Platku Helena Traub iz Žmerga, a prvih 100 na Platku dobit će i smoothie, kako bi zdravim napitkom započeli rekreacijski dan.

Svi koji su željni ponovo istražiti Platak mogu se prijaviti preko obrasca ili direktno udruzi Žmergo na telefon (051) 271 – 459, te si tako osigurati besplatno mjesto u autobusu koji kreće u 8.30 sati s Trga bana J. Jelačića.

Zabavu garantira Trio ASI i DJ Vedran te voditelj Joso Krmpotić, a nudi se i fažol od 20 kuna za pravu planinsku marendu.

Organizatori Festivala sportske rekreacije PGŽ:

Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ PGŽ

Udruga Žmergo

Zajednica sportova PGŽ

Pokrovitelj:

Primorsko goranska županija

Humanitarni koncert „Večer dalmatinske kulture“ 23.rujna u Zajcu!

Zavičajno društvo Dalmacije organizira humanitarnu akciju za Centar za rehabilitaciju Rijeka

U Rijeci već nekoliko godina djeluje i radi Zavičajno društvo Dalmacije koje okuplja uspješne poslovne ljude, članove akademske zajednice, kao i druge istaknute građane grada Rijeke i Primorsko-goranske županije koji vuku porijeklo s područja Dalmacije. Udruga se bavi humanitarnim radom, očuvanjem kulturnog i regionalnog naslijeđa, njeguje kulturu dijaloga i promišljanja o aktualnim političkim, društvenim i poslovnim okolnostima s ciljem poboljšanja općeg društvenog okruženja za sve građane Rijeke i okolice. Nakon niza zanimljivih panel predavanja na kojima su već gostovali brojni uglednici (g. Carlos Pinerua, voditelj Ureda Svjetske banke za Hrvatsku i Sloveniju, gđa. Vedrana Jelušić Kašić, direktorica EBRD-a za Hrvatsku, Nj. E. Maciej Grzegorz Szymanski, veleposlanik Republike Poljske, Nj. E. Keiji Ide, veleposlanik Japana…) Zavičajno društvo Dalmacije u rujnu organizira nekoliko događanja.

plakat_koncert

Centralno događanje je veliki humanitarni koncert „Večer dalmatinske kulture u Rijeci“ koji će se 23. rujna održati u HNK Ivana pl. Zajca. Koncert se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović i župana Primorsko-goranske županije Zlatka Komadine, a uz potporu gradonačelnika grada Rijeke, Vojka Obersnela. „Večer dalmatinske kulture“ zapravo je koncert folklornog ansambla Filip Dević iz Splita. Publika će moći uživati u odličnim klapskim izvedbama te poznatim dalmatinskim plesovima poput Linđa, plesa iz opera Ero s onoga svijeta, Vrlike… Ulaznice će se moći nabaviti na blagajni HNK Ivana pl. Zajca od srijede, 7.9.2016. Prihod od ulaznica iskoristit će se za nabavku kombi vozila koje će se donirati Centru za rehabilitaciju Rijeka. Centar za rehabilitaciju Rijeka pokriva širi prsten grada Rijeke i skrbi o osobama s intelektualnim poteškoćama, djeci i mladeži s teškoćama u razvoju, te odraslim osobama s autizmom. Centar brine o smještaju, boravku, prehrani, njezi, zdravstvenoj skrbi, ali i osposobljavanju svih štićenika u posebnim uvjetima kroz medicinsku i psihosocijalnu rehabilitaciju i organizirano provođenje slobodnog vremena. Nakon humanitarnog koncerta biti će održan i donatorski domjenak u riječkoj ribarnici kojeg je osmislio Slaven Tolj, a na kojem će prisutne zabaviti klapa Nevera.

Osim humanitarnog koncerta, Zavičajno društvo Dalmacije organizira vrlo interesantan panel na kojem će gostovati veleposlanik Indije u Hrvatskoj, Nj. E. g. Sandeep Kumar i prorektor Sveučilišta u Rijeci, Zlatan Car. Panel predavanje održat će se u utorak 13. rujna, u Gradskoj vijećnici.

Rujanska događanja Zavičajno društvo Dalmacije završit će 30. rujna, proslavom blagdana Sv. Jeronima, zaštitnika Dalmacije i jednog od najučenijih ljudi tadašnjeg doba, sveca kojeg poštuje cijeli svijet bez obzira na vjeroispovijest. Misa i prigodno druženje održat će se u istoimenoj crkvi u Dominikanskom samostanu (Trg riječke rezolucije).

Sportska manifestacija „Ajde dođi na Platak“

U srijedu, 7. rujna 2016. godine, s početkom u 10.00 sati na Korzu (ispred pošte) će se održati sportska manifestacija „Ajde dođi na Platak“ koja je uvertira Hrvatskom olimpijskom danu i završnici Festivala sportske rekreacije.

Građani će moći isprobati sportske rekvizite (ergometar), zaigrati nogomet i košarku, okušati se na trampolinu, ciljati metu lukom i strijelom te odigrati partiju podnog šaha XXL figurama.

Manifestaciji će u ime Primorsko-goranske županije prisustvovati pročelnik UO za kulturu, sport i tehničku kulturuValerij Jurešić, ispred Zajednice sportova PGŽ glavni tajnik Darko Ivošević, u ime Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” PGŽ Dalibor Korenić te u ime Udruge Žmergo  Monika Marinović.

Humanitarna revija, izložba i degustacija bečkih vina

Humanitarna revija, održava se u tijeku Bečkog tjedna na već proslavljenoj terasi hotela „Kvarner“ ispred brojne domaće i strane publike, mahom gostiju iz Austrije.  

Sve donacije, prilozi i prikupljena sredstva s ove humanitarne revije ove su godine namijenjeni teško bolesnim i potrebitim građanima Opatije s posebnim akcentom za članove udruge operiranih od karcinoma debelog crijeva. 

Do danas se humanitarnoj modnoj reviji priključio zaista lijepi broj sponzora i donatora. Velike zahvale na sudjelovanju u sklopu Bečkog tjedna u Opatiji idu prema:  Trgovina NANI iz Opatije, AMEC Rijekatekstil doo & Weekend Max Mara iz Opatije, Jacob shop Opatija, Zlatarna Glasnović Opatija, Butik "Chantal" iz Opatije, Marie Vjenčanice iz Rijeke, MONDO UOMO iz Tower centra Rijeka, Frizerski Salon Urban Kastav, Studio Hello Kastav, Kozmetički salon Lamia Jurdani, Studio zdravlja i ljepote No7 iz Kastva, te renomirani nakit koji dolazi iz Beča i koji će se po prvi puta, na ovakav način predstaviti u Opatiji.

U petak, 23. rujna, na terasi hotela Kvarner, za sve posjetitelje i naše drage goste iz Beča pripremamo nekoliko iznenađenja.

Uz profesionalne manekenke, koje su potvrdile svoje sudjelovanje; Ana Franulović, Iris Vujić, Nika Sirola, Petra Šutej, Iva Znaor, Ema Gračan, Dijana Ferenčak – finalistkinja Miss Istre za Miss Hrvatske, te ovogodišnja Miss PGŽ Nina Jelenković, reviju nose i male manekenke iz modne agencije Glamour Models Creative Concepts vlasnice Tajane Zaro.

Jedno od iznenađenja večeri je i muški modni izlazak, kojeg sponzorira MONDO UOMO – butik muške mode iz Tower centra, a u ulozi modela po prvi puta pojavit će se vrhunski sportaši, prvaci Hrvatske u svojim kategorijama, miljenici Opatije, muške snage OFC – Opatija Fight Cluba na čelu s trenerom Mladenom Kranjčec.

Val dobrote i želja za sudjelovanjem u ovom humanitarnom projektu preplavila je cijelu Opatiju, pa su se reviji priključili sponzori / donatori, a to su Opatijski obrtnici; kafići, restorani, zlatarnice … koji ujedinjeni imaju samo jedan cilj: pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija!

Vintage sajam kod Guvera!

“Vintage sajam kod Guvera” ideja je dviju riječkih studentica Odsjeka za kulturalne studije Filozofskog fakulteta u Rijeci, a koji je financiran od strane Studentskog kulturnog centra.

Sajam će se održati u subotu, 3. rujna 2016. godine s početkom u 11 sati i trajat će sve do 21 sat. Nazvan tradicionalnim imenom riječke kulturno-povijesne baštine, projekt “place” okupit će u perivoju Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja (Guvernerova palača) brojne izlagače s područja grada Rijeke i okolice. Sajam objedinjuje nekoliko značajnih cjelina: modu, glazbu i umjetnost.

vintage1

Jedinstven spoj kulture podarit će perivoju Guvernerove palače jednu posebnu notu vintage stila, stila koji će nas vratiti u prošlost, u zlatne godine prošloga stoljeća. Posjetitelji sajma bit će u mogućnosti kupiti komad starog namještaja, knjigu ili ostale predmete iz riječkog antikvarijata “Mali neboder”. Također, u suradnji s riječkim robnim vintage dućanom – “Vintage Getaway”, tijekom cijeloga dana prezentirat će se i prodavati kreacije vintage mode, a za one istančanog glazbenog ukusa i ljubitelje vinila bit će i cijeli niz štandova s gramofonskim pločama. Na sajmu će sudjelovati i udruga “Stari put”. Za one najmlađe bit će organizirana radionica starih igara u izvedbi svima već znane “Čudotvornice” Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka. Važno je napomenuti da je ulaz slobodan te da će se za svakoga naći ponešto što će ga na trenutak vratiti u neko prošlo vrijeme. Ističemo da će i Ljetni pivski vrt – Guver prilagoditi svoje radno vrijeme te će tako ponuda craft piva i ostalog pića također biti dostupna od 11:00 sati.

Vidimo se u subotu u najljepšem riječkom vrtu!

8. DANI IČIĆA

OVOGODIŠNJI “DANI IČIĆA”U ZNAKU BOGATOG KULTURNOG, ZABAVNOG I SPORTSKOG PROGRAMA.

Ovogodišnju manifestaciju “Dani Ičića”obilježit će bogati sportski i zabavni program, a prema riječima Marina Starčića, predsjednika vijeća Mjesnog odbora, ovogodišnji program mještanima i gostima Ičića ponudit će mnoga zanimljiva događanja. Prvi dan manifestacije, koji je zakazan za četvrtak, 1. rujna, u 19:30 sati otvorit će “The best of LFF” odnosno biti će prikazani nagrađeni filmovi po kategorijama s ovogodišnjeg izdanja koje je završeno prošlog tjedna. Nakon projekcija kreće koncert banda Reinkarnacija.

icici

U petak, u 17 sati, mladi ribolovci će odmjeriti snage na 8. Liburnia cup-u u lučici, a za one malo starije po prvi puta organiziramo PES turnir (Pro Evolution Soccer) odnosno turnir u nogometu za play station konzole koji će biti projiciran na platnu. U večernjim satima započinje glazbeni dio programa, a nastupiti će grupa Pacific Bullets iz Zadra te jake i atraktivne domaće snage The Blondes.

U subotu, 03. rujna, održat će se turnir u briškuli i trešeti za seniore dok će kao i posljednje tri godine snage u briškuli odmjeriti i djeca odnosno mladi do 14 g. starosti. Na plaži će se održati turnir u nogometu na pijesku za djecu u suradnji sa školom nogometa Primi passi. Turnir u crossmintonu organizirat će CK Pešekani iz Ičića.

Također, planira se održati pokazni turnir u blackmintonu, odnosno crossmintonu koji se igra u mraku gdje su dresovi, loptice i linije igrališta fluorescentni, odnosno svijetle u mraku. U subotu 03.09. prvi puta se organizira ljetna maškarana povorka radnog naziva “Letnja maškarana đita” ! Povorka maškaranih grupa krenuti će od ulaza u ACI marinu do ičićanske lučice. Nakon “mimohoda” za predstavnike maškaranih grupa organizirat će se naše, već tradicionalne, igre bez granica – Ičićanski munjeni petoboj. Grupe će se natjecati u “sportovima” kao što je utrka u sandolinama, bacanje žabica, bacanje aviona od papira, boćanje balonima napunjenim vodom i zabijanje čavla u cok. Nakon završetka igara svi zajedno uživati ćemo u iću, piću i odličnoj mjuzi uz naš dragi Zastoj band i izvrsni Postolar Tripper, poručili su organizatori.

plakat

Također, u suradnji s TZM Ičići u pripremi je 2. regata barkajola “Melkior Paragvaj” koja će ove godine imati međunarodni karakter, a centralni dio manifestacije predviđen je u subotu, u 14 sati.

Rijeka ima novi neobičan festival

RiSONGić – Riječki klinci, riječka glazba !!!

Nova  manifestacija u gradu Rijeci nastala je iz ideje pružanja potpore mladim pjevačkim snagama  i želje za prisjećanjem na bogatstvo riječke glazbene scene. Odabirom pjesama iz raznih glazbenih žanrova, RiSONGić donosi retrospektivu glazbenih hitova uz koje su odrastale mnoge generacije u gradu na Rječini. Festival predstavlja svojevrstan „spomenik“ široj riječkoj glazbenoj sceni, a njegova posebnost je u tome što će te evergreene izvoditi djeca starijeg osnovnoškolskog uzrasta. RiSONGić tako postaje zabava za sve generacije, mjesto koje okuplja  cijele obitelji i sve ljubitelje „riječkog glazbenog štiha“.

risongic

Prvi „RiSONGić“ održat će se u 10. Rujna u 20h u sklopu proslave 4. rođendana ZTC-a u Rijeci pod svjetlima velike pozornice na kojoj će potom nastupiti legendarna grupa „Prljavo kazalište“.

ZTC je povodom rođendanskog slavlja pripremio i modnu reviju BLACK&WHITE kao i cjelovečernji šoping uz popuste ŠOPINGFEST te ludo zabavni AJETO – skečevi iz predstave i fotografiranje s najsmotanijim dvojcem  Patom i Matom

I…. nikad ne zaboravljamo one kojima je teško jer su bolesni, nemoćni ili sami. ČUVAJMO NJIHOVO DOSTOJANSTVO i pomozimo maligno oboljelima, starima i nemoćnima koji su socijalno ugroženi.

Ulaz je slobodan.

Datum: 10.9.2016.

Vrijeme: 20h

Mjesto: Zapadni trgovački centar, Zvonimirova 3