Srijeda, 17 Travanj 2013 19:23

Provedite 1. Maj u Gardalandu + Sea Life Aquarium uz Caffe bar "Nad Urom" i Centar Korzo

Autor: 
Ocijenite sadržaj
(1 Glas)

 

Caffe bar „Nad Urom" i Centar Korzo d.o.o. osmislili su za Vas jedinstvenu cijenu odlaska u Gardaland za 01.05.2013.

Samo 150 kuna!!!!


gardaland-tj

 

Gardaland je jedan od najvećih i najomiljenijih zabavnih parkova kako za djecu tako i za odrasle. Nalazi se u blizini jezera Lago di Garda, a tako ga privlačnim za velike i male posjetitelje čine brojne atrakcije, parkovi i predstave. Doživite i Vi nezaboravan svijet u Dolini kraljeva, svijetu gusara, brzacima prašuma. Čekaju Vas još brojne atrakcije kao što su: leteći otok, šalice koje se okreću, vlak Gardaland Express, grad Divljeg zapada, arapski suk, čarobno drvo, plavi tornado, vrtuljak Ikarus, svemirska vrtoglavica, najluđa kuća na svijetu, viteški turniri, predstave s delfinima, brojne parade i show predstave.....Najveći hit u Gardalandu X-RAPTOR - adrenalinska vožnja!

 

gard2Također novootvoreni park Sea Life (Morski svijet) odvest će vas na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, ... (otvoren od 10:00–18:00 sati).

 

 

 

 

Polazak autobusa u 05:00 sati sa Trga bana Jelačića. Vožnja uz kraća zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u zabavni park Gardaland u jutarnjim satima (cca oko 11 sati). Odlazak u Gardaland Sea Life Aquarium (Morski svijet), uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena. Nakon razgleda odlazak u zabavni park Gardaland, najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje vas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: Plavi tornado, predstava s dupinima, Mamut, Magična planina, Kraljevstvo fantazije (za najmlađe posjetitelje), atrakcija Atlantida, Colorado čamac, hit U 2012.g. X-RAPTOR najveći rollercoster, Kuća strave, Ljuljačka strave... Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama do 18 sati!!! Dolazak u Rijeku u jutarnjim satima.

 

Blue Tornado Gardaland ItalyAkcijska cijena putovanja je 150kn (ovo je cijena za prijevoz koja uključuje: prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja, turističkog pratitelja tokom putovanja, troškove organizacije i realizacije).

Naknadno se plaća grupna ulaznica za Gardaland u iznosu od 27 eura po osobi (plaćanje u autobusu u eurima), u ovu cijenu uključen je neograničen broj vožnji u Gardalandu i posjet Sea Life Aquariumu.

Predstava delfina posebno se naplaćuje, ukoliko je netko zainteresiran, kao i topli obroci, piće te ostali uslužni sadržaji osobne prirode (kupovina fotografija, raznih suvenira....).

 

8127056

 

Ponuda je sastavljena na bazi od 50 ljudi te se ista u manjem odazivu ne može realizirati.

 

Informacije i rezervacije:

Žarko Diminić                                                           Emilija Brlas

091/614-82-74                                                          333-338

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Zadnja izmjena: Četvrtak, 18 Travanj 2013 07:54

KLIK IMENIK - SVE U RIJECI U 2 KLIKA

saloni-za-uljepsavanje
trgovine
SVE-ZA-ZDRAVLJE
TEHNICKA-OPREMA
VJENCANJA-&-SVECANOSTI
SVE-ZA-BEBE-DJECU
auto-moto-nautika
SVE-ZA-STANOVANJE
zanati-usluge
hrana-pice-izlasci
KULTURA-SPORT-HOBI
SVE-ZA-TVRTKE-I-OBRTE
TURIZAM-EKOLOGIJA
obrazovanje
AGENCIJE-U-RIJECI
GRAD-I-ZUPANIJA
mediji
FINANCIJE-I-PRAVO