Humanitarna revija, izložba i degustacija bečkih vina

Humanitarna revija, održava se u tijeku Bečkog tjedna na već proslavljenoj terasi hotela „Kvarner“ ispred brojne domaće i strane publike, mahom gostiju iz Austrije.  

Sve donacije, prilozi i prikupljena sredstva s ove humanitarne revije ove su godine namijenjeni teško bolesnim i potrebitim građanima Opatije s posebnim akcentom za članove udruge operiranih od karcinoma debelog crijeva. 

Do danas se humanitarnoj modnoj reviji priključio zaista lijepi broj sponzora i donatora. Velike zahvale na sudjelovanju u sklopu Bečkog tjedna u Opatiji idu prema:  Trgovina NANI iz Opatije, AMEC Rijekatekstil doo & Weekend Max Mara iz Opatije, Jacob shop Opatija, Zlatarna Glasnović Opatija, Butik "Chantal" iz Opatije, Marie Vjenčanice iz Rijeke, MONDO UOMO iz Tower centra Rijeka, Frizerski Salon Urban Kastav, Studio Hello Kastav, Kozmetički salon Lamia Jurdani, Studio zdravlja i ljepote No7 iz Kastva, te renomirani nakit koji dolazi iz Beča i koji će se po prvi puta, na ovakav način predstaviti u Opatiji.

U petak, 23. rujna, na terasi hotela Kvarner, za sve posjetitelje i naše drage goste iz Beča pripremamo nekoliko iznenađenja.

Uz profesionalne manekenke, koje su potvrdile svoje sudjelovanje; Ana Franulović, Iris Vujić, Nika Sirola, Petra Šutej, Iva Znaor, Ema Gračan, Dijana Ferenčak – finalistkinja Miss Istre za Miss Hrvatske, te ovogodišnja Miss PGŽ Nina Jelenković, reviju nose i male manekenke iz modne agencije Glamour Models Creative Concepts vlasnice Tajane Zaro.

Jedno od iznenađenja večeri je i muški modni izlazak, kojeg sponzorira MONDO UOMO – butik muške mode iz Tower centra, a u ulozi modela po prvi puta pojavit će se vrhunski sportaši, prvaci Hrvatske u svojim kategorijama, miljenici Opatije, muške snage OFC – Opatija Fight Cluba na čelu s trenerom Mladenom Kranjčec.

Val dobrote i želja za sudjelovanjem u ovom humanitarnom projektu preplavila je cijelu Opatiju, pa su se reviji priključili sponzori / donatori, a to su Opatijski obrtnici; kafići, restorani, zlatarnice … koji ujedinjeni imaju samo jedan cilj: pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija!