‘Taste & Music’ – koncertni nastup Klape Cambi – 03.8. Gradina

Vrhunski gastro doživljaj i koncertni nastup Klape Cambi –  koncept “Taste & Music” u sklopu manifestacije Ljeto na Gradini održati će se 03.8.2014.

taste

Manifestacija je temeljena na pripremi i originalnom posluživanju hrane u različitim oblicima i formama i to na različitim ambijentalnim prostorima Trsatske gradine. Putovanje okusima zamišljeno je da se posjetitelje manifestacije uz pratnju domaćina provede kroz prostor Trsatske gradine gdje će na više zanimljivih lokacija biti smješteni punktovi s posluženom hranom i shodno posluženoj tematici hrane prigodna degustacijska pića.

Klapa Camb

Drugi dio manifestacije vezan je uz koncertni nastup jedne od najpriznatijih hrvatskih klapa Klape Cambi iz Kaštel Kambelovca koja će posjetitelje provesti kroz zanimljiv glazbeni repertoar klapskog pjevanja.

Klapa Cambi iza sebe ima 30-tak godina djelovanja i nebrojeno mnogo glazbenih nagrada te hitova kao što su: Ne more mi bit, Kriva karta, Dugo nije pala kiša, Popucale rebatine, Od zipke do križa, Sad kada došla si…

Više o manifestaciji potražite na web stranici www.trsatskagradina.com i na facebook stranici “Trsatska gradina”